Alternativ Energi – vindturbiner og solcellepaneler

Hvis oljeindustrien har en råoljeutslipp, miljøvernere kommer ut av treverk skrikende blodig mord, og ennå hva en dobbel standard vi har som alternativ energi fører til flere dødsfall av fugler. Burde vi ikke snakke om dette i vår debatt om alternativ energi?

Du skjønner, miljøaktivister tilby opp slike falske løsninger på sine anti-CO2 eskapader som de ville ha du tror vi kan slå opp hele verden med Vindmøller – som er klart for fuglene, faktisk er det ikke, det dreper dem – så mye for deres såkalte omsorg for miljøet og truede arter. Wind Energy Technology er ikke det eneste alternativ energi drept av fuglebestanden. Faktisk var det en interessant artikkel om CFact Nettstedet nylig tittelen; “Shady Omstendigheter Cloud Huge Solar Energy Plant Bailout”, og dette er den samme planten som NBC News rapporterte at: “trea: Birds Stekt i løse luften etter Solar Plant, FBI si:” Ja, det er riktig forbrennes i flukt som en laserstråle fra en Death Star i Star Wars.

Det er åpenbart for meg at alt av global oppvarming alarmist Apologetikken er kanskje litt hyklersk i sin tenkemåte. Se på det på denne måten; de kaller de døde fugler på denne solkraftverk; Streamere – fordi de faller til bakken som japanske Zero i WWII film Tora, Tora, Tora – så mye for disse AGW fundamentalister og deres Kyoto-avtalen inspirasjon. Jada, forstår vi miljøspørsmål, men er ikke denne debatten kommer til fuglene?

Hvis vi setter opp vindturbiner overalt som et alternativ til fossilt brensel vil ikke at bremse vinden i områder kjent for å blåse vind som fjelloverganger, og dermed ta bort en kilde til luft, og dermed varme opp ting i disse områdene? Hvis vårt mål er å angivelig hindre oppvarming, hvorfor tregere vinden? Lyd usannsynlig, bør det ikke fordi du kan selv tenke deg hvor mange vindturbiner det ville ta for å spare nok strøm til en storby i USA? Hadde vært lurt å spare strøm.

OK, så tilbake til fuglene, som det er hva denne artikkelen handler egentlig om. Ikke noen bryr seg om det store antall fugler drept av disse dyre energiturbiner eller det faktum at CO2 slippes ut på å lage ståltårn tar 15-årene for å kompensere? Hvorfor all investering i vindmøller? Er det fordi de er laget i Tyskland i byen hvor IPCC møtene har funnet sted, et land som kanaliseres masse penger til Obamas 2008-valget på $ 99 trinn urapportert / untraceable for valgprosessen i USA. Jeg er sikker på at det ikke er noen konspirasjon? Eller, vel, kanskje det er? Hva sier du? Har alternativ energi beveget seg mot den mørke siden?

Lance Winslow har lansert en ny provoserende serie av ebøker på Future Concepts. Lance Winslow er en pensjonert grunnleggeren av en landsomfattende Franchise-kjede, og nå kjører Online tenketanken; http://www.worldthinktank.net

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s